Gyakran ismételt kérdések

Szervezőknek
Rajongóknak

A zenekar vállal születésnapi magánpartyn fellépést?

Nem, a zenekar sajnos nem vállal ilyen fellépést. Mivel ilyen alkalmakkor nem alkalmasak a körülmények egy tisztességes koncert megtartására, ezért döntött úgy a zenekar jónéhány éve, hogy ilyen típusú fellépést nem vállal. Amennyiben szerveznek egy koncertet a gyerkőc óvodájába, vagy iskolájába, oda nagyon szívesen elmegyünk és felköszöntjük az ünnepeltet.

Hol lehet az Alma koncertekre jegyet vásárolni és a koncertekről információt szerezni?

A zenekar nem foglalkozik jegyértékesítéssel, és koncertszervezéssel- így kérjük, hogy a jegyekkel és a koncertekkel kapcsolatos kérdéseikkel a fellépés szervezőjét, azaz a koncert helyszínét (pl. művelődési házat, sportcsarnokot, fesztiválirodát) keressék. Lehetôségeinkhez mérten ezekhez információt is megjelenítünk a koncertidôpontok menüjén belül a megjegyzés hasábban.Weboldalunkon fel nem tüntetett "ALMA" koncertekért semmiféle felelôsséget nem vállalunk!

Mi a zenekar technikai szükséglete egy koncerten?

A technikai ridert minden leszerződött koncertnél a szerződés 4-es pontja tartalmazza.

Visz a zenekar hangosítást a koncertekre?

A zenekarnak van saját hangtechnikája, amely kb. 600 főig megfelelő és melynek díját a szerződés tartalmazza. 600 fő felett helyszíni hangosításra van szükség, a szerződésben meghatározott rider szerint.

Vállal a zenekar óvodában/iskolában koncertet?

Igen, a zenekar vállal ilyen típusú koncerteket, kérje árajánlatunkat. almazenekar@almazenekar.hu

Vállal a zenekar jótékonysági fellépést?

Igen, a zenekar nagyon gyakran vállal ingyenes koncerteket beteg, sérült, fogyatékos és rászoruló gyermekek részére. Mivel nagyon sok a jelentkezô kérjük megértésüket a várakozással kapcsolatban, mely akár ½ -1 év is lehet.

Lehet fényképet, videót készíteni a koncerteken?

Privát használatra természetesen semmi akadálya a filmezésnek, nyilvános felhasználás esetén (pl. TV, rádió, internet) azonban a zenekar engedélye szükséges.

Fel szeretném dolgozni a zenekar egyik dalát. Ez lehetséges?

Az átdolgozáshoz a szerzői jogi törvény értelmében a szerzők engedélyére van szükség. Az engedélyt megkeresés után általában meg szoktuk adni.

Hol lehet a zenekar lemezeit megvásárolni?

A zenekar lemezeit meg lehet vásárolni a webshopban ITT a koncerteken ITT és a boltokban ITT.

Szeretném az Alma lemezeket az üzletemben árusítani. Mi ennek a módja?

Igen, van rá mód. Kérjük írjon egy levelet az zoltan@almazenekar.hu e-mail címre, és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Köszönjük.

Meg lehet valahol szerezni a zenekar dalainak kottáit?

2011 áprilisában megjelent a Ciceró Könyvkiadó gondozásában az Aranyalma képes, kottás- verses könyv, mely a 40 legnépszerûbb Alma-dal kottáját tartalmazza akkordtáblázattal. Info ITT