vissza

Hamarosan érkezik az új ALMA könyv+DVD!

2015. február 25.

borito_final_3d.makett

Már nem kell sokat várni, hamarosan nyomdába kerül a Béres Alexandrával közösen megálmodott zenés mozgásfejlesztő DVD!

Az egyedi ötleten alapuló vadnyugati környezetben játszódó kiadvány célja, hogy a humor, a zene és a mese erejével bevonja és megmozgassa a képernyő előtt ülő kicsiket és nagyokat.

A családi mozihoz a hátteret Béres Alexandra szakmai tapasztalata, az Alma Együttes zenéje, valamint kiváló vendégművészek közreműködése adja. Kálloy-Molnár Péter, Ganxsta Zoli is részt vesznek egy-egy dal, illetve jelenet erejéig a gyerekek és a szülők szórakoztatásában. A mesék és dalok között az átvezető jelenetekben Kőhalmi Ferenc bűvész szórakoztatja káprázatosabbnál káprázatosabb bűvész trükkökkel a nagyérdeműt.

A gyakorlatokat Alexandra lépésről-lépésre tanítja meg a filmben szereplő gyerekseregnek, ezáltal a készülékek előtt ülő gyerekek is könnyen lekövethetik azokat és részesévé válhatnak a meséknek, a koreográfiáknak.

A meséket Kiss-Péterffy Márta jegyzi, a Radnóti Blanka színes illusztrációival gazdagon díszített 80 oldalas könyv, mely a DVD-t rejti, a meséket és dalszövegeket, de emellett szakmai leírását is tartalmaz. Valamint az ahhoz kedvet érzők néhány bűvész trükk kulisszái mögé is bepillanthatnak és azokat a fotók és leírás segítségével könnyedén elsajátíthatják. Az alkotók nem titkolt célja, hogy szelíd humorral, a bűvös varázslat és a zene erejével újra becsempésszék a családba a mozgás örömét.

Ehhez hasonló kiadvány még nem született gyerekek számára, de bízunk benne, hogy a könyv hagyományteremtő lesz a maga nemében.

A kiadvány néhány napon belül előrendelhető lesz nálunk is és a Libri online felületein.