vissza

Legyél Te a Nyuszi!

2012. július 06.

Játékgyűjtési akció a Játéksziget kezdeményezésében

A5 szülinap szórópici2

A Játéksziget játékbolt szervezésében március 3-án elindul egy gyűjtési akció, melyben arra kérjük a gyerekeket, családokat, hogy hozzák el a Játéksziget boljtaiba (www.jateksziget.com) azokat a már nem használt –de jó állapotban lévő – játékaikat, mellyekel Húsvét alkalmából megajándékozhatjuk az arra rászorult gyermekeket.

A játékgyűjtést a Játéksziget saját rendezvénysorozatával köti össze, melynek nyitó eseménye március 3. (szombat), ünnepi zárása és az ajándékok jelképes átadása pedig április 1-én (vasárnap) lesz a Millenáris Fogadóban. Az eseményeken számos családi program várja az érdeklődőket – a gyermek zenei élet legismertebb csapatai koncerteznek (a Kolompos és az Alma zenekar), a gyerekek számos kézműves foglalkozáson vehetnek részt, és nem utolsó sorban, a látogatók kipróbálhatják az Játéksziget üzleteiből már jól ismert játékokat.

A „Legyél Te a Nyuszi!” szlogennel meghírdetett gyűjtés elsődleges partnere az SOS Gyermekfalu Alapítvány.
Az alapítvány által létrehozott SOS gyermekfalvak azért jöttek létre, hogy otthont és szeretetet nyújtsanak a vér szerinti családjukat nélkülözni kényszerülő gyermekeknek. Céljuk, hogy a gondozásban a gyermekek szeretetben, tiszteletben nőjenek fel, és kiegyensúlyozott, boldog felnőttekké váljanak. A Játéksziget szervezésében, az alapítvány szakmai segítségével ezekhez a gyerekekhez jutnak el a felajánlott ajándékok. Mindemellett Játéksziget igyekszik felhívni a vásárlók figyelmét, hogy adójuk 1%-val az SOS Gyermekfalut támogassák, hiszen az anyagi segítség létfontosságú a gyermek számára.

Az SOS Gyermekfalvak jótékonysági nagykövetei, Barabás Évi, televíziós műsorvezető, Vajda Attila, olimpiai bajnok és Kassai Viktor, játékvezető örömmel álltak a kezdeményezés mellé.
Bízva az adománygyűjtés sikerességében a Játéksziget és az SOS Gyermekfalu hosszútávú együttműködését reméljük. Ennek megvalósulásában kérjük segítségét!

A rendezvény részletes programja:

Április 1.

9.30 - Kapunyitás

10.00 - Alma együttes koncertje
11.15 - TTTT Tánctanoda műsora
12.00 - Tombola
13.00 - Bogyó és Babóca filmvetítés
15.00 - Adományok átadása az SOS GYermekfalu képviselőjének
17.00 - Tombola

18.00 - Zárás

Kipróbálhatod a Játéksziget üzletek polcairól már jól ismert játékokat, értékes nyereményeket nyerhetsz a tombolán, részt vehetsz a Bogyó és Babóca filmvetítésen, és velünk tombolhatsz a koncerten! Kipróbálhatod a Játéksziget ugrálóvárát, vagy elmerülhetsz az Elevenpark játszóház ugrálójában rengeteg színes labda között!

A rendezvény ideje alatt fotósorozatot készít a Manó Fotó, mely képeket a rendezvényt követő héten megnézhettek a www.jatsszunkegyutt.hu oldalon.

Jegyek kaphatók a Játéksziget üzleteiben és a helyszínen:

Gyermek: 1.200 Ft

Felnőtt: 1.400 Ft